Polishing

Polishing

Ing Pollems GmbH iku salah siji saka perusahaan anjog ing lapangan Civil Engineering – Lemah ngedhunaké ngukur. We operate negoro kanggo kita klien. We are looking for iki Lapangan industri personel ing polishing fungsi kang saged, nindakake tugas ngisor. Sampeyan bisa nyana tugas Versatile karo kawicaksanan lan awal acceptance tanggung jawab. Iki bakal mbutuhake, Amarga iku, kita kasurung kanggo individu kawicaksanan pembangunan ing kabeh tingkat.

  • Kontrol lan jadwal ngawasi saka construction jadwal;
  • On- lan degradasi lemah ngedhunaké sistem;
  • Situs pengawasan;
  • Panggonan von pribadi, Machinery lan bahan;
  • Nggawe accounting dokumen (z.B. Tunjangan);
  • Monitor selaras karo kahanan dileksanakake dening Senat lan safety panentu;

Panjaluk ing panjenengan:

  • rampung kejuruan latihan;
  • sawetara taun saka pengalaman ing padha fungsi ing lapangan Wassserhaltung;
  • tenanan customer- lan layanan-oriented pribadine;
  • duwe pikiran biaya-entuk manfaat kuwat;
  • kemampuan kanggo bisa independen lan assertiveness;
  • dhuwur tingkat prasetya lan technical expertise;
  • sind teamfähig, flexibel und manut;
  • ing milik saka B driving lisènsi kelas;

Mangga ngirim aplikasi lengkap, hubungi: bewerbung@pollems.de
oder saben Kirim salah: Pollems GmbH – Gehrenseestr. 4 – 13053 Berlin

Referensi: Pelamar sing ora mlebu ing Berlin lan pangguna karo Profesional Employment, bisa sing mituruti aplikasi kanggo ngidini pendanaan saka budget agensi. Aplikasi § 16 Social Kode, d.h. Sampeyan bisa ngawèhaké kanggo lelungan biaya, Nampa transisi idin utawa pindhah biaya!